Співак і актор Олексій Завгородній, більше відомий як Positiff з групи "Время и Стекло" поспілкувався з ведучим Славою Дьоміни в програмі "Слава+"

Позитив. Фото: скрін youtube
Позитив. Фото: скрін youtube

Співак зізнався у програмі, що зараз для нього настали непрості часи. В нього були деякі заощадження, проте він їх витратив. А після розлучення в нього навіть немає коштів, щоб винайняти житло, тому він живе на студії, яку орендує за 800 доларів.

На питання Дьоміна, чи вистачає йому 500 доларів на місяць, Олексій відповів, що вистачає, проте кожного ранку він покидається з думкою де взяти гроші.

"Допомагають мені всі родичі. Навіть мій дідусь, який колись, у 2006-му році вклав гроші у кліп "Штольня", наприклад. І зараз я повернувся до такої ж можливості попрохати гроші. Але позичити, я все одно все віддам. Я також йому віддавав до цього", - сказав артист.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Також Дьомін поцікавився, які стосунки у Олексія зараз з алкоголем. Він відповів, що намагається тепер сильно не напиватися. А якщо врахувати теперішні ціни, то він надає перевагу чаю.

"Я не знаю, хто каже про мою алкогольну залежність, але ніколи з цим проблем не було. Так, я вживаю алкоголь. Пляшка вина точно у депресивний день у мене точно буде. Ну а як по-іншому? Все одно я тобі скажу, якщо у цей день є якісь гарні новини або є якісь гарні пісні, які ти можеш написати і можеш пряцювати, то, звісно, алкоголь відходить на другий план", - запевнив Positiff

Нагадаємо, Дорофєєва наостанок потерлася об позитиву прямо в метро.

Як повідомляв Знай. ua, "Колишній" Дорофєєвої Позитив готовий плавити паркет з іншого.

До слова, Дорофєєва і Позитив ошелешили шанувальників зізнанням, "Время и Стекло" не розпадається.