Відома українська співачка Тіна Кароль має неймовірну кількість шанувальників своєї творчості по всьому світу, а за її акаунтом у соцмережі Instagram стежить майже 2 мільйони людей. Наразі артистка активно підтримує рідну країну у війні з росією, виступає на благодійних концертах та об'їжджає буквально всю Європу із закликами про допомогу.

Тіна Кароль разом з іншими українськими артистами зараз активно підтримує дружину президента Олену Зеленську, на яку буквально накинулися через нібито "неналежне" фото для обкладинки журналу Vogue. Перша леді прийняла позу сидячи з розставленими ногами і з суворим, стомленим виразом обличчя.

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

Незважаючи на хейт, деякі все ж таки побачили велику силу і незламність Зеленської в цьому знімку, і навіть заступилися за неї, таким чином захищаючи права всіх жінок.

Особливо тепло підтримали її українські зірки. У соцмережі запустили флешмоб і почали розміщувати схожі кадри, як у дружини Президента.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

І Тіна Кароль не залишилася осторонь. У Insta Stories з'явився її архівний та дуже гарячий знімок із професійної фотосесії. Співачка широко розставила свої апетитні ніжки, відкрила декольте і стрільнула впевненим, спокусливим поглядом.

Скріншот з Insta Stories, Тіна Кароль
Скріншот з Insta Stories, Тіна Кароль

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва "вкрала" ідею Олени Зеленської і на секунду стала Першою Леді: різницю все ж таки видно

Як повідомляв Знай.ua, Монро припустила, навіщо Олена Зеленська влаштувала фотосесію посеред війни: "Ось така х****, малюки!"

Також портал Знай.ua писав, що Алан Бадоєв з "Орла і Решки" захопився Оленою Зеленською, навіть при Президенті поруч: "Кохання - це сила"