Актриса Кейт Бекінсейл виглядала набагато молодшою ​​за свої 49 років, коли вона надягла вкорочений топ для підлітків і чорні трусики.

Дані кадри Кейт Бекінсейл оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

Актриса, яка відсвяткувала день народження на честь 49 років, виглядала неймовірно у білій укороченій футболці Clash, яка ледь приховувала її груди.

Вона роздяглася до нижньої білизни для пристрасного знімка, щоб показати свої мускулисті стегна і підтягнутий животик, і завершила карколомний образ парою чорних чобіт до колін.

Зібравши свої карамельні локони в майстерно недбалий пучок, Кейт вибрала золоті сережки-кільця та мінімальний макіяж, коли вона стояла на спинці кремово-білого дивана, дивлячись поверх камери, прикусуючи губи.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Вона взяла свою улюблену кішку в одну руку, щоб прикрити свою себе нижче пояса. Також величезні золоті кулі зображували Кейт позаду неї.

Тим часом подруга Кейт, Габріелла, ледарювала на дивані в босоніжках золотисто-металічного відтінку на підборах і з ремінцями. Вони поєднувалися з її чорно-золотою сукнею з довгою трохи нижче стегна.

Вона байдикувала з пакетом Monster Munch у руці і темними сонцезахисними окулярами, що заплющують очі, перш ніж Кейт грайливо застрибнула на неї, пожартувавши в Instagram: «Раніше на Острові Кохання…»

Нагадаємо, що Кейт Бекінсейл показала жіноче обличчя прямо між своїх ніг.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у Кейт Бекінсейл випали груди в дуже короткому топіці.