Івану Трамп було поховано на сімейній ділянці свого колишнього чоловіка Дональда Трампа, на полі для гольфу в Бедмінстері в Нью-Джерсі.

Дану публікацію розмістили на порталі « DailyStar»

Колишня модель чехословацького походження померла у своїй квартирі на Манхеттені у Верхньому Іст-Сайді 14 липня у віці 73 років.

Після приватної церемонії в церкві Верхнього Іст-Сайду скорботні віддали шану Іванові на місці її останнього упокою, коли її труна з рожевого золота була опущена в землю.

Її могила відзначена гладким чорним меморіальним каменем та прикрашена вінком зі свіжих білих квітів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Івана та Дональд були одружені 15 років з 1977 до 1992 року. Вона познайомилася з мільярдером 1976 року в Нью-Йорку, коли була в місті на показі мод, повідомляє Independent.

Згідно з легендою, чудова блондинка чекала на столик у барі з друзями, коли молодий Трамп налетів, щоб зайняти жінок столиком.

Розмірковуючи про милу зустріч її та Дональда, Івана сказала New York Post у 2016 році: "Це високий блондин із блакитними очима. Він сказав: "Я Дональд Трамп, і я бачу, що ви шукаєте столик, можу допомогти вам. Я подивилася на своїх друзів і сказала: "Хороша новина, що ми дуже швидко отримаємо столик. Погана новина у тому, що цей хлопець сидітиме з нами".

Шлюб пари розпався після того, як Дональд, як повідомляється, розпочав численні романи, але, незважаючи на їх важкий кінець, пара залишилася у добрих стосунках після розриву.

Діти світської левиці назвали свою матір «першопрохідником».

На похороні того ж дня її дочка, 40-річна Іванка, сказала: «Коли я росла, моя мати не казала мені, що жінка може робити все, що захоче, — вона показувала мені. Вона була першопрохідником як для чоловіків, так і для жінок. Якось моя мама сказала мені, що немає нічого, чого б вона не могла робити на підборах».