Популярна українська реперка Alyona Alyona (справжнє ім'я – Олена Савраненко) активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 370 тисяч людей. На обліковому записі артистки можна зустріти багато різного контенту, а також дізнатися новини з її особистого та творчого життя.

Alyona Alyona з Jerry Heil після гучного та шикарного треку "Kupala" з німецькою виконавицею Ela вирішили записати новий хіт з литовською співачкою Монікою Любінайте, більш відомою як Monika Liu. Ця дівчина представляла рідну країну на пісенному конкурсі "Євробачення 2022" у Турині, Італія з піснею "Sentimentai".

Alyona Alyona, Jerry Heil та Моніка, скріншот з відео
Alyona Alyona, Jerry Heil та Моніка, скріншот з відео

"Тепер вона — частина україно-литовської пісні, адже Литва — одна з перших країн, яка дуже сильно включилася в допомогу Україні", - написала Олена Савраненко.

Артистки дали шанувальникам почути live версію треку, сидячи на студії звукозапису. Вони взяли рядки з народної української пісні і, звичайно ж, додали свою родзинку – реп від Олени, куплет від Шамаєвої та Моніки. Прем'єра відбудеться наприкінці серпня.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"В Україні зараз новий початок — формуються нові починання, нові стосунки і зв‘язки. Хочеться, щоб зв’язок з Литвою назавжди лишився таким дружнім!" - підсумувала зірка.

Раніше ми писали про те, що Alyona Alyona та Jerry Heil зробили це вперше в Нідерландах, змусивши слухачів верещати від захоплення: "Просто бомба"

Як повідомляв Знай.ua, Alyona Alyona нагадала, чому дітей краще не водити у зоопарки та цирки: "Не знаю, як його звуть, але ненавиджу"

Також портал Знай.ua писав, що Alyona Alyona розповіла, як війна відбивається на її стані: "Удвічі сильніше серце болить"