Alyona Alyona разом з Jerry Heil продовжують підтримувати українців за кордоном, які залишилися без своїх домівок та змушені жити в інших країнах.

Музиканти з України постійно нагадують європейцям та мешканцям інших країн, які змогли прихистити українських біженців про те, що в Україні йде війна, та благають про допомогу, яку ті могли б надати. Цього разу Alyona Alyonaу своєму Instagram показала жінку, яка не змогла байдуже залишатися осторонь, та організувала волонтерський центр для українців.

Alyona Alyona. Фото: скриншот Instagram
Alyona Alyona. Фото: скриншот Instagram

Реперка зазначила, що вони знову з'явилися у волонтерському центрі.

Цей організувала корінна латишка. Це неймовірно, як людям з інших країн може бути не байдуже на долю України та українців. Відчуваю неймовірну повагу до таких людей. З супер цікавого: цей центр знаходиться у залізничній будівлі і виходить дуже символічно, що це місце називають черговою зупинкою, а не кінцевою станцією. Alyona Alyona

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Пост Alyona Alyona. Фото: скриншот Instagram
Пост Alyona Alyona. Фото: скриншот Instagram

У коментарях подякували усім, хто допомагає українцям, а також співачкам, що висвітлюють тему біженців у своїх блогах.

Нагадаємо, ми писали, що Alyona Alyona нагадала, чому дітей краще не водити у зоопарки та цирки.

Як повідомляв "Знай.ua" Alyona Alyona розповіла, як війна відображається на її стані: "Вдвічі сильніше серце болить"

Також "Знай.ua" інформував, що Alyona Alyona і Jerry Heil зробили це вперше в Нідерландах, змусивши слухачів верещати від захоплення.