Фіналістка шоу "Холостяк" Юлія Бельченко, яка на шоу отримала друге ім'я "Зайка" зараз активно розвиває свій блог у соцмережі Instagram, де на неї підписано понад 330 тисяч шанувальників.

Цього разу дівчина похвалилася краєвидами чарівних гір, про які вивчала в університеті, але й на йоту не могла уявити, як вони виглядають насправді. У своєму блозі дівчина написала, що не очікувала, що зможе на власні очі побачити цю красу.

Юлія "Зайка" Бельченко. Фото: скриншот Instagram
Юлія "Зайка" Бельченко. Фото: скриншот Instagram

Я вчилась на географічному факультеті. Пам’ятаю, як на екзамені мене запитали назву найвищої точки Альп…Навіть не могла тоді уявити, що побачу Монблан власними очима Юлія (Зайка) Бельченко

Пост Юлії "Зайка" Бельченко. Фото: скриншот Instagram
Пост Юлії "Зайка" Бельченко. Фото: скриншот Instagram

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Дівчина на відео стоїть до глядача спинкою. Вона привстала навшпиньки, щоб показати, яка щаслива побачити наживо таку красу.

Юлія "Зайка" Бельченко. Фото: скриншот Instagram
Юлія "Зайка" Бельченко. Фото: скриншот Instagram

У коментарях подякували Юлі, що вона поділилася такою красою з шанувальниками:

"Яка краса! Юляша,це чарівно! Насолоджуйся життям і цією красою", "Дякую Вам за такі емоції", "Юльчик дякую за такий вид, хоч Твоїми очима побачила Монблан", "Ключі від щастя – це мрії, які втілилися в життя. Щасти тобі, Юляшка, в усьому", "Нові враження - це завжди так добре) і нові позитивні емоції", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Юлія "Зайка" з шоу "Холостяк" без сорому засвітила свою маленьку "печерку".

Як повідомляв "Знай.ua" Юля "Зайка" показала, як любляче про неї піклується хлопець в Італії

Також "Знай.ua" інформував Юля "Зайка" розповіла, чи є шанси у "Холостяка" Заливака після того, як він розійшовся з Анною Богдан.