Війна в Україні триває вже понад п'ять місяців... 24 серпня буде шість, але це ніяк не заспокоює і все ж таки - не пригнічує.

Усі хочуть одного – якнайшвидшої перемоги над рашистами, продовжуючи працювати на державу, незважаючи ні на що. І іноді новини просто не хочеться дивитися, щоб відпочити про всілякі деталі з фронту і не чути інформації зі світу.

Український Маріуполь до війни, фото з соцмереж
Український Маріуполь до війни, фото з соцмереж

Тому, мабуть, і було ухвалено, для когось довгоочікуване рішення - "МастерШеф. Битва сезонів" повертається в ефір телеканалу СТБ.

"На численні прохання українців телеканал повертає головний кулінарний проект країни/ Двадцятка улюблених глядачами учасників минулих сезонів знову зійдеться у змаганні за кулінарну першість. Оцінювати їхню майстерність будуть наші постійні судді", - сказано в публікації.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Йдеться про Ектора Хіменес-Браво, Олю Мартиновську та Володимира Ярославського.

МастерШеф. Битва сезонів Фото: скріншот youtube
МастерШеф. Битва сезонів Фото: скріншот youtube

"Чекаю. І вірю, що його дивитимуся в мирний час. Дуже хотілося б" , - пише один з користувачів у коментарях.

Нагадаємо, Ектор Хіменес-Браво з "МастерШеф" стане мрією кожної дівчини, готуючи вранці сніданок у фартуху: "Прокидатиметеся зі мною"

Як повідомляв "Знай.uа", Євген Клопотенко з "МастерШеф" розкрив секрет оригінального народного рецепту маринованих кабачків, якими можна буде хрумтити всю зиму.

Знай.ua писав, Аліна Ляшук з "Холостяка" забулася в пристрасному танці з зірками "МастерШеф" Павою та Міцкевичем: "Уроки бачати з кращими"