Популярна українська блогерка та володарка найбільших вилиць у світі Анастасія Покрещук, яка також знайома глядачам як учасниця проекту "Від пацанки до панянки", регулярно розміщує провокаційні та відверті публікації в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 85 тисяч людей.

Настя Покрещук опублікувала цікавий відеоролик із тиктокером Мойсеєм із Харкова. У кадрі дівчина під пісню Маші Кондратенко "Ванька-Встанька" сміливо застрибнула йому на талію, демонструючи нову попку, над якою постарався пластичний хірург. Хлопець впевнено спіймав її, ледь не задихнувшись у величезних грудях. І все це відбувалося у ресторані.

Скріншот із Instagram, Настя Покрещук
Скріншот із Instagram, Настя Покрещук

Нещодавно такі ж трюки Покрещук проробляла і з іншим блогером, і ось, вирішила повторити, але вже на молодшому хлопчині.

І це не залишилося поза увагою численних шанувальників. Дехто відзначив красу блогера, але більшість заявили, що Покрещук занадто часто намагається осідлати чоловіків. Вони помітили, що їй подобаються молодші хлопці і запропонували не затягувати з прелюдіями, а одразу тягнути їх у ліжко.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Коментарі - instagram.com/justqueen8888/
Коментарі - instagram.com/justqueen8888/

Коментарі - instagram.com/justqueen8888/
Коментарі - instagram.com/justqueen8888/

Раніше ми писали про те, щоб блогерка Настя Покрещук показала сталевий прес, яким володіла до операцій: "Нормальна баба була"

Як повідомляв Знай.ua, блогерка Покрещук поряд з трьома темношкірими мачо ледь не захлинулась слиною, мріючи про "заборонене": "1 вранці, 2 в обід..."

Також портал Знай.ua писав, що блогерка Настя Покрещук широко розсунула ноги з перекошеним обличчям: хлопець тут ні до чого, у всьому винне волосся