Зірка реаліті-шоу Кім Кардаш'ян мало що залишила уяву після того, як показала свої соковиті форми у мокрій спідній білизні.

Дані кадри Кім Кардаш'ян оприлюднила у своєму акаунті в Instagram.

41-річну зірку реаліті-шоу було сфотографовано в океані, позуючою у воді під яскраво-блакитним небом та спекотним сонцем.

Кім була знята в різних позах, у деяких вона тримала своє світле волосся, все ще мокре від морської води, і вона йшла берегом до камери.

Біло-синя футболка Кім «Суперссімейка» стала прозорою після того, як вона викупалася в морі, залишивши видимим її крихітне біле бікіні, яке підкреслювало її бронзову засмагу.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Зірка реаліті-шоу не підтвердила, де вона була, та не надала підпису до зображень.

Однак шанувальники поспішили прокоментувати публікацію своєї улюблениці: один написав: «Така гарна, Кім! (Емодзі з сердечком)», а другий додав: «Люблю цю Кім (смайлик з червоним сердечком)».

Третій надрукував: «Королева! Навіть без макіяжу!! #QWEEEEN!» Коли четвертий прокоментував: «Ця ера блондинок (полум'яні смайлики)».

Це сталося після чуток про те, що Кім нещодавно розлучилася зі своїм хлопцем Пітом Девідсоном. Потрібно підкреслити, що останнім часом було помічено, що пара проводить все більше часу порізно.

Джерело, близьке до Кім, вирішило відреагувати на чутки і сказало: «Відстань не була проблемою для відносин Кім і Піта, поки він був відсутній на зйомках»

Нагадаємо, що Кім Кардаш'ян показала, як вона пішла у душ зі своєю сестрою Хлої.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Хлої Кардаш'ян вразила шанувальників своїм ідеальним тілом.