Кім Кардаш'ян та її сестра Хлої Кардаш'ян привели своїх підписників у шаленство в соцмережі. Приголомшливий дует позував у металевих купальниках та поливав один одного прохолодною водою.

Відповідну публікацію Кім Кардаш'ян розмістила на своїй сторінці у Instagram.

Кім поділилася фотографіями, на яких вона та Хлої Кардаш'ян відпочивають на м'яких пляжах, оточених сонцем, морем та піском.

Неймовірна зірка реаліті-шоу почала фото зі знімка в металевому бікіні, у той час як її довгі світлі локони падали нижче талії.

Її сестра Хлої була поруч із нею в цілісному купальнику, коли вони обидві грілися на сонці, поєднуючи свої образи із сонячними окулярами.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

З іншого ракурсу пара дивилася вгору, насолоджуючись сонячним світлом, перш ніж податися в прохолодний душ.

Після того, як красуні були вимащені піском, Кім схопила душ і почала обливати сестру зі шланга.

Кім дивилася в бік від камери, коли вона показувала свою попу перед об'єктивом. Пара змінила бік у наступному кадрі, коли Хлої показала на камеру свою задню частину.

На останній фотографії Кім скористалася можливістю зробити одиночний знімок, коли на її голову ллється вода.

Досі позуючи у своєму сліпучому металевому бікіні, блондинка виглядала сенсаційно, коли її пульс зашкалював, а її знімки набрали понад 2,5 мільйона лайків.

Нагадаємо, що Хлої Кардаш'ян у рожевому бікіні змусила серце вилітати з грудей.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Кім Кардаш'ян зізналася, що їла б фекалії заради молодої зовнішності.