Зірка The Keeping Up With The Kardashians Хлої Кардаш'ян поділилася у соціальних мережах фотографіями, на яких вона виглядає просто чудово. Вона купалася в морі під час недавньої відпустки на островах Теркс та Кайкос.

Відповідні кадри Хлої Кардаш'ян оприлюднили на своїй сторінці у Instagram.

38-річна зірка реаліті-шоу виглядала сяючою, коли вона викупалася в морі під час відпочинку на островах, на тлі повідомлень про те, що її колишнього Трістана Томпсона бачили з кількома жінками на Міконосі, Греція.

На трьох фотографіях, які вона опублікувала, Хлої виглядала сенсаційно в яскраво-рожевому трикутному топі-бікіні та відповідній спідниці.

Вона одягла великий плетений пляжний капелюх і пару чорних сонцезахисних окулярів, доповнивши своє пляжне вбрання витонченими золотими прикрасами, поки гребла на мілководді.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Шанувальники помітили, що на її прекрасному золотому намисті написано: «Я [серце] тебе».

Знімки були зроблені на початку місяця, але Хлої вирішила поділитися ними зі своїми 264 мільйонами підписників у Instagram у середу, приблизно в той же час, коли Трістан був помічений у Греції з кількома іншими жінками.

Минулого тижня представник Хлої підтвердив Daily Mail, що найближчим часом у пари з'явиться друга дитина від сурогатної матері.

Також вони вже мають чотирирічну доньку Тру. Проте, згідно з повідомленнями, пара рідко розмовляла із грудня.

Джерело сказало: «Хлої та Трістан більше не разом і не розмовляли з грудня, крім питань спільного виховання».

Нагадаємо, що Хлої Кардаш'ян у голому купальнику показала динамітне тіло.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Кортні Кардаш'ян показала свої соски у прозорому ліфчику.