Актриса та модель Ліз Херлі завантажила у соцмережі ролик про те, як вона відпочиває у теплих краях. Проте вся увага фанатів була прикута до розкішного тіла знаменитості.

Відповідну публікацію Ліз Херлі розмістила на своїй сторінці у Instagram.

57-річна актриса завантажила ролик у свій аккаунт у Instagram із підписом: "Ти ненавидиш людей, які метушаться, занурюючись у холодну воду?)"

Красуня-брюнетка прийняла позу у першому кліпі, піднявши руки вгору, посміхаючись і посилаючи повітряний поцілунок у камеру.

Ліз Херлі: скрін з відео
Ліз Херлі: скрін з відео

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Ліз одягла світло-блакитне трикутне бікіні, скріплене золотими ланцюжками, які підкреслювали її легку засмагу, виставляючи напоказ підтягнутий живіт і пишну груди.

Своє пляжне вбрання вона доповнила великими чорними сонцезахисними окулярами, а її темні локони розсипалися пляжними хвилями, які здавалися ще вологими.

Вона відзначила свою власну лінію купальників Elizabeth Hurley Beach у ролику, припускаючи, що на ній була річ із її власної колекції.

У другому кліпі можна побачити, як вона спускається з борту човна в океан і посміхається на камеру.

У фінальному ролику Ліз поринула по пояс у море, показуючи вражене обличчя, коли холодна вода торкнулася її живота.

Один фанат написав: «Богиня у синьому (блакитне серце)», а інший додав: «У чому секрет, Ліз? Ти колись старієш? Так само гаряча, як завжди».

Третій сказав: «Я не знаю, чому ти так гарно виглядаєш! Вічна класика! Все, чим жінка хоче бути!

Нагадаємо, що 54-річна зірка Рятувальники Малібу приголомшила мережу ідеальним тілом та нестаріючої зовнішністю.