Популярний український блогер Олег Машуковський запам'ятався фанатам завдяки своєму епатажному образу, сміливості та почуття гумору. Крім творчої діяльності в TikTok, хлопець ще займається візажем, перевтілюючи зірок і себе самого.

Олег Машуковський знову порадував армію шанувальників гарячим знімком після тренування у залі, який він останнім часом частенько відвідує. І займається він серйозно, здебільшого бігає доріжкою до сьомого поту в прямому сенсі.

Скріншот із Instagram, Олег Машуковський
Скріншот із Instagram, Олег Машуковський

У кадрі у блогера просвічується натреноване тіло крізь мокру майку, а ще можна розглянути всі його татуювання.

Багато шанувальників попросили Машуковського продовжувати постити подібні фото, адже за їхніми словами, це дуже мотивує та надихає. Але деякі заявили, що блогер обманює всіх і просто обливається водою, щоб здаватися таким затятим спортсменом. І такі звинувачення на його адресу летять уже не вперше.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Коментарі - instagram.com/mashukovsky/
Коментарі - instagram.com/mashukovsky/

Коментарі - instagram.com/mashukovsky/
Коментарі - instagram.com/mashukovsky/

Раніше сам Олег спростовував таку інформацію і переконував фанатів, що він справді займається старанно і підступу ніякого немає.

Раніше ми писали про те, щоб блогер Олег Машуковський у мокрій майці засвітив натреноване тіло під зітхання дівчат у залі: "Скоро буду sugar daddy"

Як повідомляв Знай.ua, блогер Олег Машуковський після схуднення та зміни спалахнув у мережі яскравим чином: "Так і закохатися можна"

Також портал Знай.ua писав, що блогер Олег Машуковський оголив торс, щоб вразити шанувальників, але вдалося тільки розгнівати: "Жорстко на*бали"