Світлана Лобода – відома українська виконавиця, яка висловила однозначну позицію, називаючи росіян агресорами та вбивцями.

Нещодавно з артисткою вийшло велике 55-хвилинне інтерв'ю на каналі грузинського журналіста. Звичайно ж, чоловік запитував у неї і про війну в Україні, про те, як вона змінила людей у ​​нашій країні... і ставлення до мешканців інших держав, включаючи Росію.

Світлана Лобода, скріншот з відео
Світлана Лобода, скріншот з відео

Наразі у Instagram Stories Світлана Лобода вирішила поставити крапку на питанні імені її молодшої доньки.

"Для тих, кому не дає спокою ім'я моєї дочки. Моя дочка: Тільда-Матільда. Тіллечка - зменшувально-пестливе", - заявляє співачка.

На знімку дівчинка стоїть спиною до камери. На ній можна помітити жовтий костюм, що включає довгі штани та блузку без рукавів.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Світлана Лобода, скріншот: Instagram Stories
Світлана Лобода, скріншот: Instagram Stories

До цього вона саме в публікації показувала фрагмент з інтерв'ю. У підписі вона заявила, що спілкування про її життя після 24 лютого, про тривоги Світлани Лободи та її надії відбулося напередодні сольного концерту в Грузії.

"Казахстан з вами, Світлано Лобода! Ви приклад сильної, мужньої дівчини, яка дуже любить свою Україну", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, Світлана Лобода згадала, як рятувала близьких на початку війни та засудила жорстоких окупантів: "Не знала, як жити далі"

Як повідомляв "Знай.uа", Світлана Лобода без макіяжу приголомшила мережу ніжним фото з донькою та пухнастим другом.

Знай.ua писав, Світлана Лобода розкрилася грузину і зізналася в проблемах зі здоров'ям: "Дуже шумно, все кричать"