Танцюрист, суддя телевізійних проектів "Танцюють всі!", "Україна має талант", "Танці з зірками" та телеведучий програми "Твій день" Влад Яма часто радує шанувальників будь-якими публікаціями в Instagram, де за його життям стежать понад 540 тисяч людей .

Чоловік один із перших виїхав із країни, коли почалася повномасштабна війна проти рашистів. Йому з сім'єю вдалося це зробити ще до того моменту, як вступила заборона на перетин кордону для чоловіків.

Влад Яма, фото: Instagram
Влад Яма, фото: Instagram

Тепер він знаходиться у Сполучених Штатах Америки. В одній із Instagram Stories він постав у чорній сорочці та штанях, на одній руці видніється годинник, в іншій руці мікрофон, приставлений до губ.

"Не просто танці", - пише Влад Яма.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Однак жодної додаткової інформації він не надає.

Влад Яма, скріншот: Instagram Stories
Влад Яма, скріншот: Instagram Stories

А перед цим він публікував збір коштів на допомогу якоїсь Олександри, яка потрапила до страшної ДТП. Тепер вона перебуває у тяжкому стані при пошкодженні ключиці, хребта. Але чи були раніше грошові збори від Влада Ями на допомогу ЗСУ - питання відкрите, за відсутності інформації про його діяння, будучи в США.

Влад Яма, скріншот: Instagram Stories
Влад Яма, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, легенда "Танців з зірками" Влад Яма навчив українців запалювати, втікши в США на початку війни: "Ось він привід"

Як повідомляв "Знай.ua", легенда "Танців з зірками" Влад Яма "виправдався" за втечу під час війни, але українці все одно "зафукали": "Хр*новий патріот"

Знай.ua писав, Влад Яма згадав, як запалював з Русланою Писанкою і не тільки на "Танці зі зірками": "Ми могли бути парою"