Популярна українська співачка та дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте та творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Настя Каменських показала, якої дивовижної краси віночок їй вдалося сплести з підсушених колосків вівса, до якого вона ще додала пару волошок і ромашок. А ще вона поділилася, що під час цього процесу в думках співала рядки своєї нової та дуже чуттєвої пісні "Коли мине війна".

"Пісню, на яку мене надихнула любов", - зізналася артистка.

Прем'єра треку відбудеться у п'ятницю, 5 серпня, і цього дня чекає не лише Настя Каменських, а й уся армія її відданих шанувальників.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У коментарях користувачі соцмережі розхвалили співачку і вже заочно оцінили її творче дітище. Її колега, королева ночі Оля Полякова теж відреагувала, залишивши пару вогників на знак схвалення. Мабуть, їй також сподобався уривок із нового треку Каменських.

Коментарі - instagram.com/kamenskux/
Коментарі - instagram.com/kamenskux/

Коментарі - instagram.com/kamenskux/
Коментарі - instagram.com/kamenskux/

Коментарі - instagram.com/kamenskux/
Коментарі - instagram.com/kamenskux/

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських знайшла зброю для України, сильнішу за Himars та винищувачів: "Кулі не беруть"

Як повідомляв Знай.ua, Настя Каменських нагадала, яка важка робота чекає на всіх українців після війни: "Стільки відновити і відбудувати"

Також портал Знай.ua писав, що Настя Каменських виправдалася після втечі з України: "Кожен наступний виступ присвячую українцям"