Відомий український співак, композитор та власник легендарних вусів Павло Зібров регулярно спілкується з шанувальниками у соціальних мережах. За його акаунтом у Instagram стежить близько 150 тисяч підписників, він із задоволенням зустрічається зі ЗМІ

Павло Зібров, фото з Instagram
Павло Зібров, фото з Instagram

Нещодавно він зустрівся з журналісткою Аліною Доротюк, його інтерв'ю опубліковано на одноіменному youtube-каналі.

Зустріч із зіркою відбулась у його маєтку під Києвом, неподалік Василькову. Під час окупації, на щастя, будинок співака вцілів. Сам Павло спершу лишався вдома. Через два тижні він погодився на пропозицію кумів, батьків співачки Аліни Гросу, та поїхав у Чернівці. Потім співак погостював у друзів в Іспанії, через тет, що перехворів на коронавірус та мав трохи поправити здоров'я. За кордоном він також дав низку благодійних концертів.

А зараз Зібров повернувся до дому. Він показав свій маєток, сад та ставок, де полюбляє рибалити. За бесідою із журналісткою вони торкнулися теми співачки Таїсії Повалій, яка зараз виступає в Росії та Білорусі. Зібров сказав, що до сіх не розуміє, чому Повалій й досі не позбавили звання народної артистки України. На його думку, така ситуація вигідна Кремлю.

Популярні новини зараз
Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Коли в мене питають, що Тая Повалій, я вже давно сказав, що в Таї треба забрати звання народної артистки України й дати їй народну артистку Кремля", - сказав Зібров.

Аліна Доротюк поцікавилась у Зіброва, а чого тако довго не забирають у неї звання. Зібров відповів, що й сам не знає. У нас є міністр культури, нехай робить подання. Потім він зауважив, що президент дає звання народного артиста, інший може забрати, не треба збирати Верховну Раду, не треба більшості.

"Народний депутат України, народна артистка України...їм вигідно її підкормлювати, вона свій вибір зробила", - сказав Павло Зібров про Таїсію Повалій

Раніше ми писали про те, що палкі шанувальниці Павла Зіброва віддали 2 тисячі доларів за його селфі, щоб допомогти Україні: "Душою переживають наші спільні біди"

Як повідомляв Знай.ua, Павло Зібров розповів, чому в Україні почалася війна: "Винна не тільки влада..."

Також портал Знай.ua писав, що вічно молодий Павло Зібров засвітився в компанії відразу восьми красунь: "Обіймаю та люблю"