Відомий український репер і продюсер Олексій Потапенко з перших днів війни намагається підтримувати Україну за кордоном. Попри те, що має велику армію шанувальників, не всі його вчинок вважають достойним справжнього чоловіка

Потап. Фото: скрін youtube
Потап. Фото: скрін youtube

Стосовно творчості Насті та Потапа за кордоном висловились чимало шанувальників та діячів українського шоубізнесу. А нещодавно, у минулому, його підопічний Позитив у інтерв'ю Славі Дьоміну розповів, що неодноразово пропонував реперу повернутися в Україну. Про це писав Знай ua.

Зокрема Позитив (Олексій Завгородній) сказав, що, на його думку, Потапу потрібно повернутися в Україну, тим більше, що він не один ще про це каже, а багато його друзів, імен він не називав. Також Олексій підкреслив, що не бачить нічого такого, щоб заважало реперу повернутися.

Проте Потап ніби й не чує друзів, подовжує подорожувати світом. Цього разу він виступив за океаном, на благодійному вечорі в Чікаго. Як повідомив репер, разом з командою, вдалося зібрати 19 млн грн на медичну реабілітацію українських захисників в Америці.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Oleksii Potapenko, скриншот: Instagram
Oleksii Potapenko, скриншот: Instagram

Варто зазначити, що Потап та Настя активно допомагають Україні, проте й інші зірки українського шоубізнесу не лишаються осторонь, а як зауважила відома українська співачка Злата Огнєвіч в інтерв'ю програми "Музавр", артист має бути завжди з народом, він не може відсиджуватися у кущах.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Григорій Решетник, Катерина Нікітіна та інші зірки просять про помсту для росії після обстрілу Вінниці: "Кара Божа та ЗСУ чекає на них".

Також наш портал інформував, Дарина Рибак з "Папіка" розповіла про ще одне бажання окрім заміжжя: "Звичайно хочу".

Крім того, ми писали, Даша Астаф'єва вразила українців глибоким та чуттєвим голосом: "Це щось неймовірне".