Відома українська продюсер та колишня дружина репера Олексія Потапенка Ірина Горова розповіла про свої помилки та попередила шанувальників, щоб вони їх не повторили. Цим вона поділилася на сторінці в соціальній мережі instagram.

Ірина Горова має неабияку армію шанувальників і регулярно радує їх новими фото та відео, на яких показує, що відбувається у її житті. Також вона нерідко ділиться своїми думками та переживаннями, виливаючи душу фанатам.

Ірина Горова. Фото: скрін youtube
Ірина Горова. Фото: скрін youtube

Так, цього разу колишня дружина Потапа вирішила попередити шанувальників про помилки, яких припустилася вона сама, але хотіла б, щоби цього змогли уникнути інші. Вона наголосила, що аналізувала свою діяльність місяцями та виділила 5 пунктів, які можуть значно полегшити життя, якщо їх не допускати у житті.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ці 5 місяців я аналізувала себе, свої думки, почуття та виділила 5 важливих помилок, які допускалися мною та іншими власниками бізнесу, не виправивши які, було б складно рухатися в майбутнє. Хочу поділитися з вами та сподіваюся, що це допоможе комусь замислитись і, можливо, змінити себе та свій бізнес", - поділилася колишня дружина Потапа.

Топ-5 помилок Ірина Горова опублікувала в "каруселі" за своїм фото.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що колишня Потапа Ірина Горова показала напівголі стегна, які можуть заспокоїти: "Не маємо права".

Також наш портал інформував, Надя Дорофєєва показала, як змінився її танцюрист Женя Гончаренко через рік після коми: "Залишиться в минулому".

Крім того, ми писали, Настя Каменських зізналася, що надихнуло її на створення нового творчого "дітища" - Полякова мовчки "кивнула": "Дає сили жити".