Відомий український "всевидячий" та астролог Максим Гордєєв, який до того ж є переможцем шоу "Битви екстрасенсів", досить часто розміщує свіжі пости та робить цікаві розклади на картах таро для шанувальників, кількість яких уже перевищує 160 тисяч.

Макс Гордєєв поділився з українцями новим і знову невтішним пророчим передбаченням щодо майбутніх обстрілів у першу половину серпня місяця.

"Нажаль, у 90% мої передбачення збуваються, тому не нехтуйте уваги до нового відео про усі області нашої Незламної Батьківщини", - написав Гордєєв.

Скріншот із Instagram, Максим Гордєєв
Скріншот із Instagram, Максим Гордєєв

У Луганській та Донецькій областях ситуація критична, тож прильоти та бої будуть однозначно, про це Максу сказала карта смерті. Мешканцям Запоріжжя теж варто бути обережними, але екстрасенс упевнений, що там все під контролем, тож окупації не буде.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Макс побачив хороший момент, дивлячись на ситуацію у Харкові та області. За його словами, там зараз багато нашої позитивної сили. Незважаючи на це, окупанти і там можуть "постаратися", скинувши свої снаряди на мирних людей.

"Це не жарти. Так, ми перемагаємо і це дуже видно, але прошу вас, будьте уважні", - сказав Макс.

У Дніпрі спокійніше, але ризик прильотів все ж таки є, так само як і в Полтаві. У Сумах ситуація "підвішена", але вторгнення не очікується. Миколаїв та Кіровоград може бути жорстко обстріляний у серпні.

"Вся Україна зараз перебуває в небезпеці. Вони максимально панікуватимуть, робитимуть все, щоб нас зруйнувати. Вони гніваються, тому що ми відвойовуємо", - підсумував Гордєєв.

Раніше ми писали про те, що екстрасенс Макс Гордєєв приголомшив новим пророкуванням - 1 вересня стане святом смерті: "Не віддавайте дітей до школи"

Як повідомляв Знай.ua, Макс Гордєєв попередив , у які дати серпня окупанти можуть атакувати українців ракетами: "Будуть важкими для міст-героїв"

Також портал Знай.ua писав, що екстрасенс Макс Гордєєв заявив, що путін став пожирачем енергії українців, досягнувши бажаної мети: "Ганьба, що ви дозволили..."