Українська ведуча ТСН на телеканалі "1+1" та журналістка Соломія Вітвіцька разом із заслуженою артисткою естрадного мистецтва України, учасницею шоу "Холостяк-5" Лією Лі опублікували фотографії з традиційного концерту в "Охматдиті".

Вони з іншими українськими зірками (Анастасією Приходькою, Василем Демчуком, Ігорем Петровим) провели концерт у лікарні. На частині знімків вони з'явилися з малюками. На першому – постали без дітей, своєю компанією. Приходько - гість, який не викликає подиву, будучи однією з основних зірок, які виступають у рамках "благодійності" з 2014 року.

Зеленська та Вітвіцька, фото з Instagram
Зеленська та Вітвіцька, фото з Instagram

"Сьогодні знову середа – а я ще згадую п'ятницю. Наші традиційні концерти об'єднують і всім нам надають наснаги. І вже знову незабаром п'ятниця!", - пише Соломія під фото.

Виходячи з її слів стає зрозуміло, що щоп'ятниці вона разом з різними українськими співаками, танцюристами та іншими зірками проводить концерти в дитячій лікарні для підтримки малюків, які потрапили в біду. Ця традиція вже стала чудовою звичкою.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Соломія Вітвіцька. Фото: скриншот Instagram
Соломія Вітвіцька. Фото: скриншот Instagram

"Де пропала Анастасія Приходько? Так її не вистачає", - пише один із користувачів.

Нагадаємо, зірка "1+1" Соломія Вітвіцька показала, як доводиться працювати, "з сумом радість обнялася": "На емоціях"

Як повідомляв "Знай.uа", Анастасія Приходько наїхала на Шольца, який перескочив від України до Тайваню: "Через скільки років прийде допомога?"

Знай.uа писав, ведуча 1+1 Соломія Вітвицька показала, де їй доводиться працювати під час війни: у укритті та під виття сирен