Українська співачка, а тепер і телеведуча тревел-проєкту "Орел і Решка" Мішель Андраде нещодавно заявила про припинення співпраці з Потапом.

Також дівчина перебралася жити в Іспанію, незважаючи на те, що більша частина її родини зараз живе на батьківщині артистки – у Болівії.

"Болівійська родина пропонувала мені поїхати додому. Але я відмовилася, бо вже 12 років живу в Україні. Стала публічною людиною, яка має вплив, особливо зараз, на деяку аудиторію, - зазначила Michelle в інтерв'ю "24 каналу". - Мені здається, якщо я зараз залишуся в Європі, то буду більш мобільною та корисною для України, ніж у Болівії, на іншому континенті."

Мішель Андраде. Фото: скриншот Instagram
Мішель Андраде. Фото: скриншот Instagram

За словами Андраде, у Болівії можна зустріти багатьох прихильників загарбницької політики кремля.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"На жаль, деякі країни Латинської Америки підтримують російську агресію, бо шукають вигоду для себе. Але мій батько каже, що звичайні люди, не влада, підтримують Україну. Моя родина теж. З перших днів повномасштабної війни, коли я відкривала фонд, вони надсилали гроші" , - зізналася ведуча тревел-шоу, яке показував Новий канал.

Потап, Дорофєєва, Андраде і дядя Вадя
Потап, Дорофєєва, Андраде і дядя Вадя

Повертатися в Україну Мішель не поспішає, хоч і дуже сумує за своїм будинком. На Київ має величезні плани.

"Я планувала поїздку в Україну в липні, але щодня новини шокують. Думаю, зараз там небезпечно. Чесно кажучи, мені страшно, хоча дуже хочу до своїх друзів, які там залишилися, побачити дім, бо дуже сумую, - додала співачка. — Також хотіла приїхати до Києва з благодійною метою - у мене залишилося багато речей, які планую подарувати тим, хто цього потребує… І дати концерт! Мені здається, людям зараз не вистачає трохи легкості. нашої перемоги."

Мішель Андраде, фото: Знай.ua
Мішель Андраде, фото: Знай.ua

Нагадаємо, що Мішель Андраде з "Орел і Решка" вирішила посунути Сергія Притулу, тепер тут і вона.

Раніше ми повідомляли, що в "Орел і Решка" Мішель Андраде втекла від Потапа і несподівано зізналася.