Український підприємець, громадський діяч, пивовар та народний тренер "Голосу Країні" Андрій Мацола висунув музичну ініціативу для військових ЗСУ "Все буде Україна!".

Він зібрав талановитих артистів та учасників 12-го сезону вокального шоу "Голос країни", які хочуть підтримати українських захисників та захисниць на бойових позиціях.

Голос країни 12, фото: скріншот з відео
Голос країни 12, фото: скріншот з відео

Молоді виконавці виступають у прифронтових зонах наших Збройних Сил України. І навіть сьогодні, у свій день народження, Андрій Мацола поряд із військовими та співочою командою, адже завжди радий таким зустрічам.

"Добре пам'ятаю, як минулого року ми в сімейному колі будували плани, де і як святкувати мої 45. Але одного дня для кожного українця все змінилося, і зараз ми будуємо нові плани. Сьогодні свій День народження я вперше зустріну не з батьками, дружиною та дітьми, а на черговому концерті для своїх нових друзів із ЗСУ, які для кожного українця стали найближчою ріднею", - пише Мацола на своїй сторінці в Instagram.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Андрій Мацола, фото: Instagram
Андрій Мацола, фото: Instagram

Для народного тренера "Голосу Країні" це честь бути поряд із захисниками України. Андрій Мацола пише, що саме завдяки ЗСУ йому сьогодні 45. Учасниками таких заходів стали Марта Ліпчей, гурт Spiv brativ, Ганна Кіндзерська, Максим Бородін, гурт 2Tone.

Нагадаємо, зірки "Голос країни-12" записали потужну пісню про Антонівський міст, підбитий ЗСУ: "Згодні?"

Як повідомляв "Знай.uа", Потап "відповів" на запрошення співака Позитиву повернутися в Україну: невже переконали репера

Знай.ua писав, Павло Зібров "вилаяв" Полякову та Єфросинину за "боязнь" говорити українською: "Нехай не розповідають казки"