Маша Єфросиніна взяла інтерв'ю в Артема Пивоварова, який нещодавно записав спільну роботу разом з Надією Дорофєєвою під назвою "Думи", а надихнув на творчість український Кобзар Тарас Григорович Шевченко

Артем Пивоваров. Фото: скриншот Instagram
Артем Пивоваров. Фото: скриншот Instagram

Як розповідала Маша, з Артемом про інтерв'ю домовлялася ще до війни. Як видно плани не зірвалися, проте питання стали іншими. Зокрема ведуча поцікавилась, що змінилось у співака в житі з 24 лютого.

Він сказав, що він на деякий час відмовився від своїх амбіцій та планів. Маша уточнила, чи це стосується лише творчих планів. Він уточнив, що це стосується з планів на життя.

Співак зауважив, що склалася непроста ситуація, коли у людей було пошкоджено житло, вони були змушені тікати. Проте згодом поверталися до дому.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Артем теж був змушений полишити через війну свій дім, проте коли він повернувся, то вже не зміг там жити. Він пояснив це тим, що на тому місці в нього асоціації тільки з війною. Тому можливо, він буде змінювати місце проживання.

Маша спитала про звичку, яку він набув за останні 5 місяців. Артем сказав що вона в нього й раніше була, а зараз вона працює на 99,9% - це мотивація. Зараз хлопець активно тренується, навчається, не виручає зайвого часу.

Нагадаємо, ми писали, що Надя Дорофєєва та Артем Пивоваров своїм дуетом полонили серця мільйонів українців

Як повідомляв "Знай.ua" Артем Пивоваров розповів Суханову про маму, його життя кардинально змінилося

Також "Знай.ua" інформував, що Надя Дорофєєва після розлучення з Дантесом і у відносинах з Кацуріним "підкотила" до Пивоварова.