Українська блогер та ресторатор Даша Кацуріна та Володимир Дантес записали звернення до шанувальників зі спальні, а Надя Дорофєєва опублікувала фото ніг на лавочці. Шанувальник й дотепер важко переживають розрив зірок, та таролог напророчив, що Надя та Вова знову будуть разом

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Нещодавно на тлі чуток, про те що Дорофєєва на Володимир Дантес змінили партнерів, Вова та Кацуріна записали інтригуючи відео в спальні, сидячи на одному ліжку. При цьому Даша сидить поряд з артистом в одному лише пеньюарі без білизни - словом обстановка досить інтимна. Зірки звернулися до шанувальників та заявили, що більше не можуть приховувати очевидного.

Тим часом Надя, нещодавно повернулась з концерту, який відбувся в Казахстані, де під час виступу у шанувальників забрали прапори України, та зробила селфі, яке спантеличило фанатів.

На ньому видно лише ноги Наді, а й чоловічі ноги. В руках чоловік тримає лате з візерунком з піни. Чиї вони, зірка не уточнює, проте, можливо, вони належать Михайлу Кацуріну. Парочка сиділа на лавочці.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Можливо таке фото було своєрідною відповіддю Дантесу та Даші на їх відео, яке за лічені години стало вірусним в мережі.

Надя Дорофєєва, скриншот: Instagram Stories
Надя Дорофєєва, скриншот: Instagram Stories

До слова, Надя Дорофєєва в ледь помітному купальнику без Кацуріна показала, як приводить до ладу свій моральний стан: "Навіть у найважчі моменти"

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва після розлучення з Дантесом і у відносинах з Кацуріним "підкотила" до Пивоварова: "Мені так подобається"

Як повідомляв Знай.ua, Надя Дорофєєва вперше за 5 місяців показала, де ховалася від обстрілів: "Дуже страшно"