Відома українська співачка та дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка зараз займається сольною кар'єрою під псевдонімом NK, тішить шанувальників новинами про особисте та творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів підписників

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Як відомо, після втечі з України, Потап та Настя нарвались на хвилю хейт зі сторони шанувальників. Проте за кордоном Настя, яка продовжує сольну кар'єру, допомагає Україні та готує до виходу новий трек.

До цього співачка вже публікувала кадри з нової роботи - елемент вбрання, вінок. Він дивовижної краси його вдалося сплести з підсушених колосків вівса, до якого додали пару волошок і ромашок. А ще вона поділилася, що під час цього процесу в думках співала рядки своєї нової та дуже чуттєвої пісні "Коли мине війна".

Настя Каменских, скриншот: Instagram Stories
Настя Каменских, скриншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Варто зазначити, що Оля Полякова не втрималась та прокоментувала публікацію Каменських. Співачка повідомила, що цю пісню їй показував Олексій, вона її чула. На думку Полкової вона має стати хітом.

"Подтвержденный Я слышала ее. Мне ставил Лёша!!! Это супер хит!!! Я тебя поздравляю !!!!!!!", - написала вона.

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських знайшла зброю для України, сильнішу за Himars та винищувачів: "Кулі не беруть"

Як повідомляв Знай.ua, Настя Каменських нагадала, яка важка робота чекає на всіх українців після війни: "Стільки відновити і відбудувати"

Також портал Знай.ua писав, що Настя Каменських виправдалася після втечі з України: "Кожен наступний виступ присвячую українцям"