Українська співачка, переможниця телепроєкту "Шанс" та володарка премії "Кришталевий мікрофон-2011" у номінації "Народне визнання року" Наталя Валевська активно спілкується з шанувальниками у соціальній мережі instagram. Вона ділиться з ними подробицями творчого та особистого життя, за її акаунтом стежать 115 тисяч підписників

Наталя Валевська. Фото: скрин відео
Наталя Валевська. Фото: скрин відео

Як відомо, не так давно зірка отримала документ про розлучення. До РАГСу Наталя прийшла в урочистій білій сукні, на знак того, що в неї починається нове життя.

Як відомо, співачка 20 років прожила з чоловіком Володимиром Пригладю. Спільних дітей у пари не з'явилося через невдалий аборт співачки.

Останнім часом співачка почала помічати, що у сучасному суспільстві жінки поступово трансформуються, беручи на себе суто чоловічі обов'язки та забуваючи про жіночність. Варто додати, що війна тут не до чого.ж Цей процес почався набагато раніше. За спостереженнями Наталі з 2000-х років.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Ви тільки уявіть, з 2000-го по 2018 рік матерів-одиначок в Україні стало більше у 22 рази! ", - каже вона.

При цьому зірка зауважує, що в таких умовах важко бути милою, слабкою та ніжною, коли ти сама, без підтримки, коли тяжко працюєш, щоб забезпечити себе та рідних, коли повністю занурюєшся у роботу, щоб тільки не думати про себе і про свої прагнення.

При цьому вона додає, що дуже багато жінок, матерів-одиначок, добились значних успіхів в кар'єрі та бізнесі, як приклад, вона навела Ненсі Пелосі. Ця жінка проявила неабияку мужність під час подорожі на Тайвань.

А також Валевська радить не забувати, що можна бути сильною та жіночною одночасно:

"Я вважаю, що кожна з нас може бути сильною і жіночною одночасно 🙏 Жіночність - це скоріше стан душі, самовідчуття, впевненість у собі, гармонія, грайливість та легкість 😍 Це наша головна сила, і аж ніяк не слабкість 💪 Тож, любі мої дівчатка любіть себе й пам'ятайте: бути справжньою жінкою важко, але цікаво!"

Нагадаємо, Наталя Валевська перенесла серйозну операцію.