Віктор Вацко – відомий у футбольних колах журналіст та телекоментатор, розчарований, як і мільйони інших українців, у тому, що нашій збірній не вдалося пробитися на Чемпіонат Світу-2022.

Нещодавно коментатор сфотографувався з Григорієм Решетником, ведучим телеканалу СТБ, а в підписі до публікації заявив про те, що кілька разів просив, щоб його взяли головним героєм романтичного шоу "Холостяк" або ще кудись. Однак нічого не вийшло, але Віктор не впадає у відчай і вже зараз ділиться інтерв'ю з Миколою Петровичем Павловим, історії якого, за словами Вацка, можна слухати вічно.

Віктор Вацко, фото: Instagram
Віктор Вацко, фото: Instagram

"Як відмазали від довічної дискваліфікації, чому в українському футболі кожен тренер грав договірні матчі, з ким ближчі стосунки - братами Суркісами або Рінатом Ахметовим, чому Шапаренко з Маріуполя пішов до Динамо, а не до Шахтаря, як Шаблій став футбольним агентом", - пише Віктор Вацко.

Віктор Вацко, фото: Instagram
Віктор Вацко, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Вікторе, де пропадаєш? Якось сумно дивитися матчі без твого коментування", "Зробіть, будь ласка, "Live" з Дмитром Поворознюком, він у Павлова бігав тест Купера", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Віктор Вацко напросився до Решетника в "Холостяк", але Гриша його "відшив": "Таланта немає"

Як повідомляв "Знай.uа", Віктор Вацко попрощався з "Футболом" після 10 легендарних років: далі лише невідомість

Знай.ua писав, Віктор Вацко згадав, як форвард "Динамо" скупив усі російські прапори: "Після цього матчу..."