4 серпня дружина принца Гаррі Меган Маркл відзначила свій 41 день народження. Злі язики звинувачують дівчину в тому, що вона розлучила королівську родину, а прихильники колишньої актриси продовжують дивитися на неї, як на ікону.

Але, Меган, як і будь-яка людина, має свої секретики, про які ми розповімо вам нижче.

Меган Маркл, кадр з відео
Меган Маркл, кадр з відео

Меган – не її справжнє ім'я. Насправді герцогиня народилася під ім'ям Рейчел Меган Маркл, проте батьки завжди називали її другим ім'ям, що стало звичкою.

З дитинства дівчина мріяла стати акторкою. Пристрасть до акторської справи в Меган прокинулася в юному віці — батько брав її з собою на зйомки серіалу, де працював режисером по світу.

За її плечима вже є одне розлучення. У 2011 році Меган вийшла заміж за кінопродюсера Тревора Енджелсона. Через два роки вони розлучилися.

Меган Маркл та принц Гаррі, скріншот з відео
Меган Маркл та принц Гаррі, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Меган вела свій lifestyle-блог, де ділилася рецептами страв, секретами краси та стилю. У 2017 році Маркл пішла на зустріч королівському протоколу та закрила сайт.

Цілком можливо, що по батьківській лінії генеалогія Меган Маркл сягає корінням у Німеччину і Швейцарію.

Її перша роль була у серіалі "Головний госпіталь" у 2002 році, де вона зіграла медсестру на ім'я Джилл. Пізніше дебютантку покликали в такі проекти, як "CSI: Місце злочину Нью-Йорк" і "Касл", а ще через кілька років відбулися ролі у повнометражних фільмах.

Принц Гаррі і Меган Маркл, скріншот: Youtube
Принц Гаррі і Меган Маркл, скріншот: Youtube

Активісткою Меган стала ще 11 років. Тоді вона, щиро образившись рекламою мила, в якій використовувався образ "жінки на кухні", написала листа Першої леді США Хілларі Клінтон, а також іншим політикам зі скаргами на те, що ця реклама порушує принципи гендерної рівності. Рекламу, до речі, прибрали.

Нагадаємо, що Меган Маркл та принц Гаррі скоро розлучаться, у Королівському палаці вже вирішили.

Раніше ми повідомляли, що Меган Маркл закотила черговий скандал: використала принца Гаррі для самореклами.