Відома українська хореограф та переможниця популярного шоу "Танці з зірками" 2018 року Ілона Гвоздьова не полишає своїх шанувальників. Вона активно веде власний блог в соціальній мережі instagram. За її акаунтом стежать 335 тисяч підписників

Ілона Гвоздьова, фото: Instagram
Ілона Гвоздьова, фото: Instagram

А 5-го серпня хореографка Ілона Гвоздьова відсвяткувала своє 34-річчя. з Цієї нагоди вона опублікувала відео, в якому зібрала яскраві моменти свого життя. Це її творчість, танці, та сімейний затишок.

А також розповіла шанувальникам про побажання та цілі для самої себе.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Мені 34. Дякую, що жива, і всі рідні зі мною! Побажань маю декілька: дожити до 35, поїсти херсонських кавунів, відпочити на Азовському морі, зібрати сім’ю на терасі власного будинку, ще раз вийти на сцену і станцювати для людей", - поділилася Ілона.

Крім того, іменинниця подякувала друзям, колегам, учням, всім, хто лишився поруч з нею. Вона також написала:

" Дякую усім хто залишається поряд. Дякую за улюблену роботу,яка повернула до життя, за закохані очі моїх учнів та за кожен прожитий день".

У коментарях підписники привітали зірку та написали у відповідь:

"Вітаю )) Дякую за драйв! Щирість та позитив) Бажаю щоб не було емоційних гойдалок! Лише позитив! Любов та радість))"

Вітаю вас з днем народження 🎉🎉🎉 Нехай все задумане здійсниться!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ілона Гвоздьова з "Танців зі зірками" зізналася, що справа всього її життя під загрозою - тіло "бунтує": "Стає як залізо".

Також наш портал інформував, Оля Цибульська розповіла, як війна ледь не забрала життя близьких їй людей: "Бракує ні криків, ні ненависті".

Крім того, ми писали, Тіна Кароль у компанії молодих красенів вразила фанатів: Дан Балану до них ще далеко.