Зірка "Жіночого кварталу" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару звернулася до шанувальників прямо зі спальні. Відео зірка опублікувала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ірина Сопонару намагається постійно бути на зв'язку з шанувальниками та тримати їх у курсі подій у її житті. Зірка регулярно радує новими фото, показуючи моменти як із особистого життя, так і з робочих буднів. На цей раз вона вийшла на зв'язок прямо зі спальні.

Ірина Сопонару. Фото: скриншот Instagram
Ірина Сопонару. Фото: скриншот Instagram

На відео Ірина Сопонару позує лежачи на ліжку у спокусливому пеньюарі та з яскравим макіяжем. Зірка зазначила, що зараз хворіє і зробити собі хоч трохи добре, вона може лише такими дрібницями, як макіяж та вражаючий зовнішній вигляд.

Ірина Сопонару. Фото: скрін instagram stories
Ірина Сопонару. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Я все ще хворію. Ось у ліжку. Мабуть, вигадаєте, що це ти така нафарбована в ліжку лежиш, Сопонару? Чи не надто ошатно лежиш? А я ось, що вам скажу: жінка зробить усе, що завгодно, щоб відчути себе трохи краще", - сказала акторка на відео.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Саша Машлятіна з "Жіночого кварталу" показала, як займається "нежіночою" роботою: "Це ми ворк".

Також наш портал інформував, Олександр Пікалов із "Квартал 95" та Віталій Козловський об'єдналися у несподіваний тандем: "Просто космос".

Крім того, ми писали, Юрій Ткач з "Квартал 95" втомився від самотності і декого запросив додому, поки дружини немає поряд: "Вирішив завести друга".