Колишній чоловік Брітні Спір Кевін Федерлайн розповів про оголені знімки співачки в соцмережі та колишню опіку в інтерв'ю. Воно вийде в ефір на ITV наступного тижня.

Відповідну інформацію розмістили на порталі «DailyStar»

Брітні та бек-танцюрист Кевін були одружені з 2004 по 2007 рік, і у них двоє синів: Шон, 16 років, і Джейден Джеймс, 15 років.

Однак в інтерв'ю, яке має вийти в ефір на ITV наступного тижня, Кевін заявив, що їхні сини борються з тим, що їхня мама позує оголеною в Instagram.

Брітні Спірс була одружена з Кевіном Федерлайном понад три роки (Зображення WireImage)
Брітні Спірс була одружена з Кевіном Федерлайном понад три роки (Зображення WireImage)

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Кевін також заявив, що сини Брітні не бачили її кілька місяців, а The Mirror повідомив, що цитати з інтерв'ю нещодавно були поширені в Інтернеті.

Він додав, що вважає, що опікунство Брітні, яке закінчилося 2021 року, «врятувало їй життя».

З того часу Брітні завдала удару Кевіну у відповідь за те, що під час інтерв'ю він обговорював з нею відносини їхніх дітей, а також за критику її рішення позувати оголеною в Instagram.

Співачка опублікувала заяву у своїх історіях у Instagram, у яких йдеться: "Мені сумно чути, що мій колишній чоловік вирішив обговорити стосунки між мною та моїми дітьми. Як ми всі знаємо, виховувати хлопчиків-підлітків ніколи не буває легко. Мене турбує той факт, що причини засновані на моєму Instagram… це було ЗАДОЛГО до Instagram. Я дала їм усе… Тільки одне слово: БОЛИТЬ… Я скажу це… Моя мама сказала мені: «Ти повина ВІДДАТИ їх їхньому татові». Я ділюся цим, бо можу… Доброго дня, хлопці!"

У пості співачка також сказала, що почувається уповноваженою і здатною жити тим життям, якого хоче після того, як минулого року закінчилася її консерваторія.

Як раніше повідомляв портал "Знай", фанати Брітні Спірс просять ФБР знайти зірку після дивних публікацій.