Шанувальники Брітні Спірс стурбовані після того, як помітили серію «червоних екранів» від поп-зірки, яка поводилася дивно у своєму акаунті в Instagram минулого тижня.

Цю новину розмістили на порталі «DailyStar»

5 серпня поп-зірка опублікувала червоний квадрат без підпису, що стало другим постом, який вона зробила за останній тиждень.

Шанувальники стікалися до розділу коментарів, щоб поділитися своїми переживаннями за зірку, оскільки це здається дивним.

Один написав: "Ти в порядку?", а інший додав: "Я хвилююся"

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Коли третій написав: "Дайте нам нову підказку, будь ласка".

Брітні двічі опублікувала це у своїй сітці IG
Брітні двічі опублікувала це у своїй сітці IG

"ЩО ЦЕ ЗНАЧИТЬ?!!!", - написав четвертий.

П'ятий прокоментував: "Чи можемо ми перевірити здоров'я цієї бідної жінки? Я почуваюся такою безпорадною, і я не можу уявити, що вона повинна відчувати!"

"Це серйозна справа для ФБР", - написав шостий.

Хтось прокоментував: "Це SOS?"

"Бритні, будь ласка, скажи нам, що це означає новий альбом, тому що я вибухну"

Брітні Спірс
Брітні Спірс

Один фанат закликав її подати їм знак і сказав: "Будь ласка, виходьте в ефір - ми всі хвилюємося".

Зважаючи на те, що інший фанат розмовляв: "Я думаю, що вона просить про допомогу. Вона часто публікує червоний, коли люди запитують її, чи не в біді вона. Ви всі знали, що у неї було «весілля мрії» у її тюремному будинку? Вона не вільна. Чому всі старі пости?"

Нагадаємо, що оголена Брітні Спірс показала голу попу.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Брітні Спірс готує дует із Елтоном Джоном.