Голлівудська зірка Кейт Бекінсейл розповіла, що вона з жахом перед своїм поверненням на сцену Вест-Енда наступного року через те, що живе тверезим життям.

Дану публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

Daily Star Sunday може повідомити, що голлівудська актриса підписалася на участь у шоу у 2023 році.

Вона сказала: «Наступного року я ставлю п'єсу в Лондоні. Грати у п'єсі — це важка робота, і це той аспект, який турбуються. Я нервуватиму. І я не п'ю і не вживаю наркотики, тож я буду в повному л*йні! Це буде просто жах. Але це буде дуже приємно. Коли ти багато знімаєшся у кіно, важливо робити речі, які мають реальну аудиторію, бо це такі чарівні стосунки, особливо якщо це комедія».

Кейт на якийсь час відклала своє повернення у Вест-Енд, щоб зосередитися на тому, щоб стати мамою.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Вона додала: «Протягом багатьох років мені подобалося укладати доньку спати ночами. Але вона не хоче, щоб я робила це зараз, бо їй 23 роки. Тож я можу поставити п'єсу».

Кейт Бекінсейл
Кейт Бекінсейл

Раніше Кейт розповіла, що, незважаючи на те, що вона живе в Америці, вона захопилася "Островом кохання", який драматично закінчився минулого тижня.

Вона сказала: «Я дивлюся «Острів кохання», і мені це подобається. Я думаю, що це схоже на справжній злочин… ви не можете зупинитись. Це схоже на автомобільну аварію. Мені це подобається. Оскільки я живу в Америці, я в захваті від трохи несмакових англійських речей, таких як Love Island, Pot Noodles тощо».

Але хоча вона була великою шанувальницею програми знайомств ITV2, вона зізналася, що не може уявити себе в ній.

Виступаючи на Національній кінопремії, вона сказала: "Я рада, що мене там немає. Я думаю, це схоже на пекло. Це схоже на мій найстрашніший кошмар. По-перше, я ненавиджу побачення, а по-друге, мені не подобається перебувати в басейні з купою незнайомих людей. Я не хочу бути частиною цього. І ніхто в моїй родині не підпускав мене до реаліті-шоу!"

Як раніше повідомляв портал "Знай", Кейт Бекінсейл без трусів показала, як розважається зі своєю подругою.