26-річна Doja Cat розповіла у Instagram, що їй "ніколи не подобалося" мати волосся, і в неї не було іншого вибору, крім як позбутися їх.

З бритвою в руці Доджа збрила брови на камеру після дебюту зі своєю новою короткою стрижкою.

"Я просто не можу повірити, що мені знадобилося так багато часу, щоб сказати: "Поголи свою грьобану голову" , - додала вона.

І здається, що вона не озирається назад, коли сказала фанатам, що "одержима" своїм новим виглядом.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Я відчуваю, що у мене ніколи не мало бути волосся, - сказала вона шанувальникам у своєму Instagram Live. - Мені, наприклад, не подобається мати волосся".

Doja Cat збрила брови, кадр з відео
Doja Cat збрила брови, кадр з відео

"Мені ніколи не подобалося мати волосся. Я не можу сказати вам хоч раз, від самого початку мого життя, що я коли-небудь говорила: "Це круто". Мені просто не подобається волосся", - додала вона.

Хітмейкерка "Жінки" сказала, що почувала себе "неймовірно виснаженою під час тренування" в перуці, яка починала зіслизати і злазити з її голови".

Доджа далеко не єдина зірка, яка останнім часом обстригла собі волосся; Айріс Лоу, Джада Пінкетт Сміт і Тіффані Хеддіш зробили коротку стрижку своїм фірмовим стилем, тоді як Демі Ловато, Савіті та Мейсі Вільямс також експериментували із зовнішнім виглядом.

Нагадаємо, що Кім Кардаш'ян розлучилася з Пітом Девідсом швидше, ніж з Каньє Вестом: роз'їхалися різними континентами.

Раніше ми повідомляли, що фанати Брітні Спірс благають ФБР знайти зірку "Toxic" після дивних натяків: "Я вибухну".