Селена Гомес розповіла, що, зрештою, хоче вийти заміж і стати мамою, і вона готова відійти від акторської майстерності, щоб зосередитися на своєму особистому житті.

Колишня Джастіна Бібера зробила одкровення у п'ятничному випуску відеоподкасту TaTaTu "Повернення покоління".

"Я сподіваюся вийти заміж і стати мамою" , - сказала 30-річна акторка ведучим Ракель Стівенс та Ешлі Кук, які також є її давніми друзями.

"Зрештою, я втомлюся від усього цього, тому я, мабуть, просто присвячую більшу частину свого життя благодійності, перш ніж заспокоюся".

Селена Гомес на яхті, фото із соцмереж
Селена Гомес на яхті, фото із соцмереж

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Хітмейкерша "Same Old Love" розповіла, як спостереження за тим, як росте її 8-річна зведена сестра Грейсі Тіфі, переконала її у тому, що вона хоче стати мамою.

"Вона дивиться на речі в перспективі , - сказала Гомес про свою сестру. - Я повинна в основному спостерігати, як ця маленька людинка перетворюється на людину. У світі немає кращого почуття. У певному сенсі я відчуваю себе мамою, хоча я нею не є" .

"Так приємно просто бачити, що колись життя було таким простим, - додала вона. - Я хочу насолоджуватися життям так, як вона насолоджується життям".

Артистка не вперше каже про те, що дуже хоче мати сім'ю.

Біллі Айліш і Селена Гомес, фото: Instagram
Біллі Айліш і Селена Гомес, фото: Instagram

Під час виступу у червні у подкасті The Hollywood Reporter Chatter Awards Гомес сказала, що її переїзд із Техасу до Голлівуду змусив її відкласти народження дітей на другий план.

"Звичайно, у мене було б четверо дітей , - сказала вона. - Можливо, не заплановано, можливо, заплановано, можливо, і те, і інше. І немає нічого поганого в тому житті, яке я б вела".

Нагадаємо, що Селена Гомес забула Джастіна Бібера і віддалася продюсеру Ієрволіно просто на яхті: вода залетіла на всі щілини.

Раніше ми повідомляли, що Селена Гомес на своє 30-річчя стала "поганою с*чкою": без Джастіна Бібера, але з Тейлор Свіфт.