Відомий ведучий шоу "Слава +" Слава Дьомін, любить розпитувати відомих музикантів та знайомити глядачів свого каналу з цікавими історіями. Цього разу Дьомін розповів про Світлану Лободу, та її інтерв'ю грузинському журналісту.

На своїй сторінці в Instagram Слава Дьомін розповів, що Світлана Лобода дала інтерв'ю, про те, як змінилося її життя після 24 лютого. Він зачитав цитату з інтерв'ю, у якому Лобода зазначила, що не бачить для себе шляху повернення в рф.

Слава Дьомін. Фото: скриншот Instagram
Слава Дьомін. Фото: скриншот Instagram

Так склалися обставини, що ми не можемо повернутися, і не повернемося поки влада так поводитиметься. Доки вона вбиватиме, винищуватиме наш народ, я не бачу можливості навіть думати про те, щоб повернутися до москви, і жити в росії, це виключено. сказала Світлана Лобода, розповів Дьомін.

Слава Дьомін. Фото: скриншот Instagram
Слава Дьомін. Фото: скриншот Instagram

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Потім він розповів про Настю Приходько, яка не пропускає жодного артиста, який виступав в рф, та засуджує за співпрацю з загарбникаи, Настя написала, що Світлана Лобода усвідомила, що декілька років життя витратила не на ту країну.

Світлана Лобода продовжила працювати в росії після 2014 року, але 24 лютого 2022 року нарешті усвідомила, а точніше через місяц після початку, що декілька років свого життя витратила не на тих людей і не на ту країну. А я тобі казала? Свєта їдь до дому поки не пізно! Але ж Не, Настя ж "невдаха" як висловлюється твоя колишня) Послухала б тоді мене було б по іншому! Але)))) Україна то для сильних. Тобі й тут не раді. Анастасія Приходько.

Скриншот повідомлення. Фото: скриншот Facebook
Скриншот повідомлення. Фото: скриншот Facebook

Після цього Дьомін запросив Світлану Лободу на своє шоу. Він заявив, що готовий відверто поговорити про те, як Світлана тікала з рф, та як допомагає, проте не афішує своєї допомоги.

Нагадаємо, ми писали, що Світлана Лобода згадала, як рятувала близьких на початку війни та засудила жорстоких окупантів.

Як повідомляв "Знай.ua" Лобода повернулася на "Євробачення", щоб з гордістю виступити за Україну.

Також "Знай.ua" інформував, що Світлана Лобода прожила новий день війни, готуючись із чоловіками до важливої ​​справи: інакше й не скажеш.