Український актор Артур Логай, який став популярним за ролями у серіалах "Київ вдень і вночі" та "Моя улюблена Страшка", не часто ділиться з шанувальниками будь-якими публікаціями в Instagram, де за його життям стежать понад 130 тисяч людей.

Наразі він розповів, як ще три місяці тому був змушений залишити будинок у Києві та перебратися до Чернівців із дружиною Євгенією та сином Левом. У цьому місті народилася ідея "Спадщини".

Євгенія та Артур Логай, фото: Знай.ua
Євгенія та Артур Логай, фото: Знай.ua

"З нами мама Жені, яка залишила свій улюблений Харків. Мій старший син Герман з його матір'ю зараз у Туреччині. Мої бабуся з дідусем – у Запоріжжі. Мій тато з іншою бабусею, на жаль, на окупованій території. Моя мама з її чоловіком - взагалі на іншому континенті", - пише він.

Однак це не заважає пам'ятати про те, що всі вони одна велика родина.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Артур Логай, фото: Знай.ua
Артур Логай, фото: Знай.ua

"У вас дуже хороша родина. Нехай у всіх ваших рідних буде все добре" , "Сподіваємося, що скоро всі окуповані території повернуть наші хлопці!" - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, "Моя улюблена Страшко" Ірина Поплавська ризикує скотитися в депресивну яму: "Відкрила для себе новий бік болю"

Як повідомляв "Знай.uа", переможець "Танці зі зірками" Артур Логай знайшов, за що дякувати ЗСУ у пісочниці: "Є за що"

Знай.uа писал, финалист "Танці с зірками" Войтенко "превратился" в Майкла Джексона, зажигая с Заднепровским: "В ритм"