Відома українська хореограф та переможниця популярного шоу "Танці з зірками" Ілона Гвоздьова часто радує шанувальників будь-якими публікаціями в Instagram, де за її життям стежать понад 350 тисяч людей.

Зараз із нею з'явилося інтерв'ю, в рамках якого було озвучено цікаву фразу.

Ілона Гвоздьова, фото: Instagram
Ілона Гвоздьова, фото: Instagram

Журналістка провела порівняння слів Ілони Гвоздьова та її передплатниці, яка якось писала, що лише ті, хто продовжують жити, виживуть у цій війні.

"Найважливіше - це сім'я, здоров'я моїх дітей, сім'ї всієї та на другому місці - це продовжувати жити, у будь-якому випадку", - заявила хореограф.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

В Україні продовжується повномасштабна війна, майже шість місяців... про це не забуде абсолютно ніхто. Принаймні люди, які продовжують перебувати в нашій країні до останнього. Все через сирені, винищувачі, вибухи. Кожен веде боротьбу своєму фронті, але треба продовжувати жити.

Ілона Гвоздєва, фото: Instagram
Ілона Гвоздєва, фото: Instagram

"Ілона завжди була розумницею!", "Гомофобка вже змінила свою думку? Чи продовжує ставити діагнози ЛГБТ-товариству", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" згадала яскраві моменти свого життя та зізналася у своїх бажаннях

Як повідомляв "Знай.uа", Ілона Гвоздьова занудьгувала за легендарним шоу "Танці з зірками", показуючи, яка там "порожнеча": "А тепер..."

Знай.ua писав, легенда "Танців зі зірками" Ілона Гвоздьова відповіла на чутки про третю вагітність: "Ці сенсації..."