Відома російська балерина та акторка Анастасія Волочкова, яка прославилася через гучні скандали та свого всюдисущого шпагату, любить радувати велику армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить 1,3 мільйона людей.

Настя Волочкова з'явилася у компанії своєї подруги Олени, яка вже кілька разів влаштовувала їй фотосесії. Балерина позувала в кадрі з келихом алкоголю і вже була явно добре напідпитку, тому що зізнавалася приятельці у великому коханні і мало не цілувала.

"А я в гостях у моєї подруги Оленки Галициної 📸 Ми сусіди. Вам подобаються наші роботи? 🐣📸 Олена подарувала мені оберіг 🙏" - написала Волочкова.

Скріншот із Instagram, Настя Волочкова
Скріншот із Instagram, Настя Волочкова

Користувачі соцмережі вже за традицією звинуватили Волочкову у зловживанні спиртним, але цього разу цілком виправдано. А ще деякі відзначили, що її подруга Олена перестаралася з пластикою обличчя і стала схожа на легендарного Майкла Джексона чи Сергія Звєрєва.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Коментарі - instagram.com/volochkova_art/
Коментарі - instagram.com/volochkova_art/

Коментарі - instagram.com/volochkova_art/
Коментарі - instagram.com/volochkova_art/

Загалом жінки самі винні в тому, що нарвались на таку критику, адже обидві виглядали п'яними та пошарпаними. А ось Волочкова не встигла вчасно почистити коментарі, може, відсипалася після зустрічі з подругою.

Раніше ми писали про те, що Настя Волочкова згадала про свої любовні втіхи, вітаючи паралізованого батька з ювілеєм: "Зовсім збрендила"

Як повідомляв Знай.ua, оголену Анастасію Волочкову гарненько відпарив молодий бородач у лазні: "Нову жертву знайшла?"

Також портал Знай.ua писав, що Настя Волочкова самовдоволено заявила, що "нещасні" хейтери заздрять їй через молодих залицяльників: "Аби заразу не розносила"