Відомий український музикант, фронтмен гурту "ТІК" Віктор Бронюк продовжує у поті чола робити все, щоб перемога настала, якнайшвидше. Цим артист поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Віктор Бронюк, як і багато артистів, з головою поринув у волонтерство і допомагає воїнам ЗСУ не відчувати нестачі в нічому необхідному. За клопітку роботу виконавця раніше відзначили почесною нагородою від Міноборони.

Віктор Бронюк. Фото: скрін youtube
Віктор Бронюк. Фото: скрін youtube

"Ми продовжуємо працювати і підтримувати наших захисників і захисниць. Минулого тижня завантажили гуманітарну допомогу для одного з військових підрозділів. Підрозділ отримав понад півтори тонни продуктів харчування та засобів гігієни. Окремо – інструменти та необхідне приладдя для формування укріплень. Але особливо бійці зраділи прапору України з написом "Привіт із Вінниці!"", - поділився Віктор Бронюк.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Артист наголосив, що неймовірно вдячний тим, хто стоїть до останнього, захищаючи Україну від російських загарбників.

"Вдячні захисникам та захисникам, які борються ціною власного життя за нашу перемогу", - зазначив співак.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Сватів" Анна Кошмал вперше з початку війни особисто звернулася за допомогою до українців: "Немає іншого виходу".

Також наш портал інформував, Ірину Федишин ощасливили поранені бійці історіями про те, як страждають окупанти на передовій: "Їм добре перепадає".

Крім того, ми писали, дядя Жора вирішив проблему пролитих крапель від чайного пакетика, а потім отримав "ляпас" від українців: "Встиг скотитися".