Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь уже багато років є всіма улюбленою телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі. У соцмережі Instagram зірка часто ділиться яскравими публікаціями та новинами з особистого життя, за яким стежить понад 290 тисяч людей.

Олена-Крістіна Лебідь розповіла, як живе її пальма, якій вона дала кумедне прізвисько Аркадій. Навіть у перші дні війни телеведуча дбайливо поливала його на роботі, але через деякі обставини злегка "забула" про нього.

Скриншот з Instagram, Олена-Крістіна Лебідь
Скриншот з Instagram, Олена-Крістіна Лебідь

"Бо Аркадій🌱- хлопець міцний, але трепетний))" - поділилася Лебідь.

І ось, Аркадія довелося рятувати, відпоювати та везти додому з офісу. Наречений артистки Павло Розенко допоміг із перевезенням. Лебідь навіть сама пересаджувала, очищала коріння та промивала листочки рослині, що їй дуже сподобалося. Бульдог Сара також оцінила свого нового друга.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"І Сарі Аркадій сподобався 🤩 Тепер буде, з ким розумні бесіди вести 🙈😂🙈 З коктейлем 🍹 І кремом для засмаги 🤪😆" - пожартувала телеведуча.

Раніше ми писали про те, що Олена-Крістіна Лебідь притиснула до скромних грудей кавуни і замріялася: "Ну, поки калібр дрібнуватий"

Як повідомляв Знай.ua, Олена-Крістіна Лебідь з "Аферисти в сітях" влаштувала перегони під зливою, Розенко залишився мокнути: "Манюнь, ну ми побігли"

Також портал Знай.ua писав, що Олена-Крістіна Лебідь показала, який її бачить наречений Розенко - зляканою, з витріщеними очима: "Міс дурно"