Популярна українська реперка Alyona Alyona (справжнє ім'я – Олена Савраненко), а в минулому вихователька дитячого садка зараз активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 370 тисяч людей. На акаунті артистки можна зустріти багато різного контенту, а також дізнатися новини з її особистого та творчого життя.

Alyona Alyona відвідала центр для українських біженців, який відкрили наші друзі литовці, віддавши приміщення свого університету, а ще вона прихопила із собою незамінну супутницю Jerry Heil. У цьому центрі мешкає безліч дітей. Вони займаються у різних гуртках, малюють, грають на музичних інструментах та спілкуються з психологами.

Скріншот із Instagram, Alyona Alyona
Скріншот із Instagram, Alyona Alyona

Це вже не перший центр, що відвідують зірки. Вони об'їздили багато країн, щоб підтримати земляків та дізнатися, як вони влаштувалися за кордоном.

"Тому що у людей є серце і душа. Люди вірять у нашу перемогу. Вони роблять все для того, щоб нинішне і наступне покоління жили в злагоді і знали, що матимуть світле, чисте, мирне майбутнє", - заявила Альона.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

А ще співачка зізналася, що на написання нових треків її надихають саме українці. Вона зазначила, що кожен з них має душу і серце, представляє свою країну і робить це гідно.

"Це наші люди, які — кожен, як президент — будують міжнародні зв'язки по всій Європі! Кожна українка та українець закордоном тепер — це посол та консул! Обличчя України закордоном! І ми тримаємо його гідно" , - написала артистка.

Раніше ми писали про те, що Alyona Alyona та Jerry Heil показали свої пригоди в Латвії: "Нас вразило"

Як повідомляв Знай.ua, Alyona Alyona і Jerry Heil після німкені Ela защебетали з литовкою Monika Liu з "Євробачення": "Нові відносини та зв'язки"

Також портал Знай.ua писав, що Jerry Heil натякнула на стосунки з молодим іноземцем: "Якось не йшло до цього"