Повідомляється, що комікс «Суботнього вечора у прямому ефірі» перебуває в «терапії травм» після того, як він «спровокований» онлайн-тролінгом Каньє Веста з приводу його стосунків із Кім Кардаш'ян.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі "DailyStar"

28-річний комік нібито вирішив звернутися по терапевтичну допомогу після того, як Каньє зробив кілька повідомлень у соціальних мережах про нього після його розставання з Кім.

Останній спалах Каньє призвів до того, що він заявив, що Піт «помер» на підробленій газетній сторінці, опублікованій в Instagram після розриву коміка з моделлю.

У віддаленому пості говорилося: "Девідсон помер у віці 28 років".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Піт Девідсон
Піт Девідсон

Під заголовком інша частина фальшивого макета свідчила: "Кід Каді хотів зіграти похорон, але боявся метальників пляшок".

Тепер кажуть, що Піт знайшов "увагу та негатив" Каньє "спусковим гачком" і з квітня проходить терапію.

"Увага і негатив, що виходять від Каньє і його витівок, є тригером для Піта, і йому довелося шукати допомоги", - сказав People джерело, близьке до зірки шоу "Суботнього вечора в прямому ефірі".

Вони додали, що Піт був на терапії через Каньє.

Каньє Вест, скріншот: Youtube
Каньє Вест, скріншот: Youtube

Також зірка реаліті-шоу Кім розкритикувала Каньє за публікацію "жахливого" мему про смерть Піта.

Джерело повідомило Daily Mail, що Кім активно захищає Піта і обурена поведінкою Каньє, вимагаючи, щоб він прибрав пост.

Джерело сказало: "Ким не потерпить цього. Вона вимагає, щоб Каньє прибрав пост, але він цього не зробить. Вона люто захищала Піта. Вона ніколи більше не зійдеться з Каньє через те, як він поводився з людьми, яких вона любить і поважає".

Як раніше повідомляв портал "Знай", сестра Кім Кардаш'ян Хлої здивувала мережу своїм неймовірним спортивним тілом.