Хлої Кардаш'ян підвищила температуру своїм останнім знімком у бікіні у соцмережі. Вона продемонструвала ідеальний прес у своїй останній лінії купальників.

Дану публікацію Хлої Кардаш'ян розмістила на своїй сторінці в Instagram.

38-річна зірка реаліті-шоу мало що зашила уяві після того, як вразила шанувальників останньою колекцією купальників від свого модного бренду Good American.

Справедливо сказати, що у зірки явно «забилося серце», коли вона поділилася кліпом, на якому вона була одягнена у крихітне синє джинсове бікіні. Воно продемонструвало її вбивчі вигини на дзеркальному селфі.

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

І ясно видно, що зірка Keeping Up With The Kardashian займається в тренажерному залі, коли вона напружує точений прес у своїй роздягальні.

Щоб показати свою вражаючу статуру, любляча мама зібрала свої соковиті довгі локони в низький пучок.

Також власниця бізнесу постійно поралася зі своїм розпатланим волоссям у 10-секундному кліпі, щоб ефектно продемонструвати свої м'язи і фігуру у вигляді пісочного годинника.

Хлої завершила бездоганний образ повним гламурним макіяжем, з ідеально окресленими губами та м'якою помадою тілесного кольору, кинувши палкий погляд у камеру.

Красуня підписала свій пост: «Джинсовий купальник @goodamerican».

Нагадаємо, що Хлої Кардаш'ян довела, що має одну з найефектніших фігур.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Хлої Кардаш'ян чекає на другу дитину від зрадника-чоловіка.