Відомий український журналіст Дмитро Гордон зважився на несподіваний експеримент разом із дружиною. Про це розповіла Олеся Бацман на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Дружина Дмитра Гордона Олеся Бацман регулярно радує шанувальників новими публікаціями і найчастіше це не особисті фото, а інтерв'ю чи просто важлива та актуальна інформація.

Олеся Бацман, скриншот: Instagram
Олеся Бацман, скриншот: Instagram

Так цього разу журналістка поділилася теплим сімейним знімком. Олеся Бацман позує на тлі заходу сонця разом із Дмитром Гордоном, який ніжно обіймає її за талію. У підписі Бацман розповіла, що провела із чоловіком несподіваний експеримент, на який раніше не наважувалися.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Ми сьогодні новий формат спробували. Гордон у гостях у Бацман. Вийшло", - підписала фото Олеся Бацман.

Шанувальники сприйняли новину з гумором.

"А потім Бацман у гостях у Гордона і так можна по колу", "Гордон постійно в гостях у Бацман", - написали у коментарях під публікацією.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, легенда "Танців зі зірками" Ганна Різатдінова у химерних позах розкинула ніжки, і розповіла, чим усе закінчується: "З чого б ви не починали..."

Також наш портал інформував, що переможниця "Холостяка 10" Даша Ульянова спокусливо виставила попу і нагадала, як задирати ніжки, щоб була хороша фігура: "Я повернулася".

Крім того, наш портал інформував, що Павло Зібров обурений, чому Таїсії Повалій досі залишається "народною артисткою України": "Вона свій вибір зробила".