Співак, колишній засновник гурту "Пара нормальних", музикант, автор пісень, продюсер, діджей, актор та телеведучий російського походження Іван Дорн з початку повномасштабного вторгнення підтримує Україну, проте не дуже тішив шанувальників особистим спілкуванням

Іван Дорн. Фото: скриншот Instagram
Іван Дорн. Фото: скриншот Instagram

Нарешті програмі "ЖВЛ" вдалося поговорити зі співаком.

Іван розповів, що на початі війни він був у відпустці за кордоном разом із дружиною та двома дітьми. Після початку війни він відправив родину до Франції, через те, що діти навчаються у французькій школі. Як зауважив співак, школа - це єдине, що тримає родину у країні.

Дорн зізнався, що зараз не може писати. Проте у нього зараз дуже багато концертів та дуже щільний графік. Тому, певне, писати нові пісні поки немає часу.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Як відомо, з 2014 Дорн не розірвав контакти з Росією. З його слів, там він давав концерти виключно для своєї аудиторії та мав важливий меседж.

"В 2013-2014 році я, як особистість музична збагнув, що мені треба нести певну відповідальність перед своєю аудиторією. Бути свідомим артистом, бути чесним, бути прозорим. Тому адекватні росіяни серед моєї аудиторії - це більшість", - зазначив Іван.

Проте зараз, зі слів співака, про співпрацю не може бути мови. після того, як співак відкрито підтримав Україну, його більше не чекають росіяни. Як Іван зізнався, на його телефон була кібератака. Варто зазначити, що зараз Іван серед тих артистів, яким заборонено виїжджати на територію РФ. Крім того, співак заперечив чутки, що готовий за великі гроші виступати в Росії.

Зараз Іван активно допомагає Україні. Він підтвердив, що віддав на благодійність мільйон гривень власних заощаджень, а також розповів, що 3 мільйони вдалося зібрати на благодійних концертах.

Раніше ми писали про те, що Іван Дорн закликає напоумити отруєних пропагандою росіян - вірить, що ще не все втрачено: "Допомогти дивитися на світ правдивіше"

Як повідомляв Знай.ua, Дорн про пропагандиста Дудя: Слава Дьомін дізнався, що думає артист з приводу "хороших росіян"

До слова, Іван Дорн покликав Славу Дьоміна на пиво, разом святкувати перемогу над окупантами: "З мене Чернігівське, з тебе Оболонь"