Популярна співачка, радіоведуча, та просто кума DZIDZIO Оля Цибульська постійно спілкується з шанувальниками соціальній мережі instagram. Вона розміщує для своєї аудиторії свіжі публікації та ділиться новинами з особистого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч підписників

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Нещодавно вона зробила дуже емоційну публікацію в сторіз - співачка показала фото, як повертається в Київ. Оля не змогла стримати емоцій перед шанувальниками.

У відео вона сидить у салоні автівки та смакує ранковою кавою й признається у любові до Києва.

"Привіт! Вам каву з кокосовим чи з мигдалевим? М'якшу чи з міцнішим смаком? Столице, в тобі так багато смаків. Я так скучила. Привіт, мій Київ, привіт, люди які зустрічають тебе з посмішкою і кажуть: "Я щасливий вас бачити". І я дуже рада знову дихати своїм містом", - розповіла артистка.

Популярні новини зараз
На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Своє відео вона підписала так:

"Мій Київ! В тобі стільки смаків. В тобі стільки смаків"

"Привіііііт"

Оля Цибульська, скриншот: Instagram Stories
Оля Цибульська, скриншот: Instagram Stories

Оля Цибульська, скриншот: Instagram Stories
Оля Цибульська, скриншот: Instagram Stories

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українська Кардаш'ян Олена Омович після довгого мовчання за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне" .

Також наш портал інформував, що переможниця "Холостяка 10" Даша Ульянова спокусливо виставила попу і нагадала, як задирати ніжки, щоб була хороша фігура: "Я повернулася" .

Крім того, наш портал інформував, що Павло Зібров обурений, чому Таїсії Повалій досі залишається "народною артисткою України": "Вона свій вибір зробила".