Українська співачка, заслужена артистка України, яка у 2018 році повідомила, що йде зі сцени, 35-річна Анастасія Приходько часто ділиться з шанувальниками будь-якими новинами, але тепер на сторінках соціальної мережі Facebook.

Зовсім недавно вона поділилася радістю щодо нової композиції. Зараз виконавиця розповіла про складний день, протягом якого все ж таки вдалося зробити задумане - підняти настрій воїнам ЗСУ.

Анастасія Приходько, фото: Facebook
Анастасія Приходько, фото: Facebook

"Ми приїхали до хлопців до одного зі шпиталів України, поспілкувалися, співали, але серце розривається за них, так хочеться, щоб ця проклята війна закінчилася", - пише Приходько у публікації.

Вона особисто подякувала нашим захисникам, чим нікого не здивувати. Зараз усі ми залежимо від наших воїнів, які щодня роблять титанічну роботу зі стримування окупанта.
"Це найкраще, що зараз можна зробити для наших хлопців. Наскільки вони вам раді", "Дуже красиві люди на фотках... живі фотографії... приємні зустрічі", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Анастасія Приходько роздяглася догола, щоб показати свою "пташку": "Ми всі побороли"

Як повідомляв "Знай.uа", Слава Дьомін підмовляє Світлану Лободу на інтерв'ю, а Настя Приходько підливає олії у вогонь: "Гріх не згадати"

Знай.ua писав, Анастасія Приходько образилася, що українці полюбили "сильну" Зеленську: "Ти що пацан?"